in-company events

Bij bedrijfsevenementen

Wij geloven dat bijna alles begint met luisteren. Dus dat is wat we eerst doen. We luisteren. Nauwgezet en aandachtig. In eerste instantie naar de persoon of personen die ons benaderen. En daarna vragen we de hele groep om mee te doen. Dit kunnen we doen door het opzetten van individuele interviews of door het organiseren van een oriëntatiesessie waarin we de input van alle aanwezigen verzamelen.

Dan presenteren we enkele mogelijke benaderingen en co-creëren we, indien mogelijk, het volgende evenement met twee of drie vertegenwoordigers van de groep. We pikken de thema’s op die ingebracht worden en delen nieuwe benaderingen op basis van verbindende communicatie , mindfulness en andere gerelateerde benaderingen.

De stijl van onze evenementen is informeel en warm, en hoewel we houden van plezier, vrijheid en vooruitstrevendheid, hechten we ook waarde aan structuur, duidelijkheid en concrete actie. Als dit een gezonde mix lijkt die ook voor jou zou werken, neem dan contact met ons op, of schrijf je in om onze nieuwsbrief te ontvangen.